Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocatul Poporului cere explicații Ministerului Sănătății în cazul epidemiei de gripă - Instituția s-a autosesizat

avocatul poporului temp

Avocatul Poporului anunță că s-a autosesizat in cazul epidemiei de gripă si a solicitat informații Ministerului Sanatatii si Institutului de Sanatate Publica cu privire la masurile dispuse si strategiile existente in asemenea cazuri.

"Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu cu privire la creşterea îngrijorătoare a numărului de pacienţi afectaţi de gripă şi solicită informaţii din partea Ministerului Sănătăţii şi a Institutului de Sănătate Publică cu privire la măsurile dispuse în prezent, precum şi strategia de prevenire a apariţiei unor situaţii asemănătoare, pentru viitor. Sesizarea din oficiu vizează posibila încălcare a art. 22 şi art. 34 din Constituţia României privind dreptul la viaţă şi la integritate fizică şi psihică şi dreptul la ocrotirea sănătăţii. În România s-a declarat epidemie de gripă, după ce specialiştii Institutului de Sănătate Publică au constatat că ultimele două săptămâni au avut caracter epidemic", transmite Avocatul Poporului printr-un comunicat de presa.

Citeste si DOCUMENT - PSD București, REPLICĂ pentru Gabriela Firea - E prima dată când banii nu se mai risipesc pe concerte, târguri, spectacole

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.