Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocatul Poporului intervine în scandalul elevei cu deficienţe de auz bătute de educatoare în Cluj - Napoca

avocatul poporului

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu și va efectua o anchetă în legătură cu incidentul de la Liceul Tehnologic Special pentru Deficienți de Auz Cluj-Napoca, în care o elevă ar fi fost agresată de o angajată, anunţă instituţia printr-un comunicat de presă.

"Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu și va efectua o anchetă în legătură cu incidentul de la Liceul Tehnologic Special pentru Deficienți de Auz Cluj-Napoca, în care o elevă ar fi fost agresată de o angajată. Sesizarea din oficiu și ancheta vizează posibila încălcare a art. 22, art. 49 și art. 50 din Constituția României privind dreptul la viață și la integritate fizică și psihică, protecția copiilor și a tinerilor și protecția persoanelor cu handicap.

Posturile de televiziune Antena 3, DIGI 24, dar și alte organe de presă au semnalat, în 11 iunie 2018, un incident violent, duminică seară, la Liceul Tehnologic Special pentru Deficienți de Auz Cluj-Napoca. O elevă de la internat a fost lovită cu pumnii şi ameninţată de o angajată. Totul a fost filmat de un alt elev. Potrivit mass-media, eleva a fost bătută de către o îngrijitoare care îi supraveghea pe copii pe timpul nopţii, fiind lovită repetat cu pumnul în faţă. Directorul Liceului Tehnologic Special Pentru Deficienţi de Auz Cluj-Napoca, a declarat într-o intervenție telefonică la DIGI 24 că va declanșa o anchetă și că angajata ar fi vrut doar să „potolească” două eleve agitate", anunţă Avocatul Poporului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.