Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocatul unuia dintre britanicii condamnați la moarte în Donețk dezvăluie: De ce nu s-a depus încă un apel împotriva sentinței

ostatici britanici

Avocatul care îl apără pe Aiden Aslin, unul dintre cei doi britanici condamnați la moarte de către un tribunal in Donețk, a declarat că aceștia nu au depus încă un apel, deoarece se pare că așteaptă o intervenție din partea Marii Britanii, notează The Guardian.

Aslin, în vârstă de 28 de ani, și Shaun Pinner, în vârstă de 48 de ani, au fost condamnați pentru acuzații de "terorism" de către un tribunal care nu este recunoscut la nivel internațional la începutul acestei luni în autoproclamata Republică Populară Donețk (RPD).

Agenția de știri de stat rusă Tass a citat-o pe avocata lui Pinner, Iulia Tserkovnikova, potrivit căreia avocații apărării pregătesc un apel, care trebuie depus până la 8 iulie.

Însă Pavel Kosovan, care îl apără pe Aslin, a declarat că apelurile nu au fost încă depuse. El a declarat pentru Reuters: „Bănuiesc că ei speră că autoritățile britanice vor contacta în continuare fie Federația Rusă, fie Republica Populară Donețk.”

La începutul acestei săptămâni, familia lui Aslin a declarat că i s-a spus că execuția va fi efectuată. Aceștia au susținut că nu a existat nicio încercare din partea oficialilor britanici de a negocia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.