Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Axl Rose, solistul trupei americane Guns N' Roses și-a speriat fanii după ce a căzut pe scenă

axl rose

Axl Rose, solistul trupei americane Guns N' Roses, a suferit o căzătură urâtă pe scenă în timpul unui concert care avea loc în Las Vegas, speriindu-și fanii, care au crezut că muzicianul a leșinat, potrivit tmz.com, potrivit Mediafax.

Axl Rose interpreta hitul "Knockin' on Heaven's Door" pe scena The Colosseum de la Caesars Palace din Las Vegas, vineri seară, când pur și simplu s-a prăbușit.

Citește și: Viorica Dăncilă dă vina pe Klaus Iohannis: Chiar preşedintele n-a putut vorbi pentru ca această investiţie să aibă loc în România?

Rockerul în vârstă de 57 de ani s-a ridicat însă suficient de repede, a mers apoi în culise, de unde a luat un prosop pentru a șterge scena în locul unde căzuse. Se pare că niște lichid împrăștiat pe scenă i-a provocat dezechilibrul.

Show-ul din Las Vegas face parte din turneul Not In This Lifetime, care a debutat în 2016, iar, anul acesta, s-a situat pe locul al treilea în topul seriilor de concerte cu cele mai mari încasări din istorie, cu peste 560 de milioane de dolari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.