Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Axl Rose va mai cânta cu AC/DC în zece concerte din Statele Unite

axl rose

Axl Rose, membru al grupului Guns N'Roses, va continua să cânte cu formaţia hard rock AC/DC în zece noi concerte din Statele Unite, a anunţat miercuri AC/DC, conform AFP.

 

Axl Rose a început să cânte cu grupul australian luna trecută, în cadrul unui turneu european, înlocuindu-l pe cântăreţul Brian Johnson, care risca să surzească dacă mai urca pe scenă. Cele zece concerte reprezintă reprogramarea celor prevăzute iniţial pentru începutul anului şi care au fost amânate după aflarea diagnosticului lui Brian Johnson, solistul AC/DC din 1980. Ultimul concert va avea loc în 20 septembrie la Philadelphia (est), în încheierea unui turneu maraton al AC/DC intitulat "Rock or Bust", care a început la Festivalul de la Coachella din California, în aprilie 2015.

 

Axl Rose (54 de ani) a fost foarte bine primit de fanii AC/DC, dar nu a spus dacă va deveni cântăreţ permanent al grupului. Înainte de problemele de sănătate ale lui Brian Johnson, grupul suportase deja plecarea chitaristului Malcolm Young, fratele liderului formaţiei, Angus Young, care suferea de Alzheimer.

 

Axl Rose va avea un program încărcat în lunile următoare, când va relua un turneu cu Guns N'Roses în America de Nord, între turneele american şi european al AC/DC. Guns N'Roses s-a refăcut în luna aprilie, după o despărţire de 23 de ani, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.