Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Azi în Timișoara, mâine în toată țara! Umaniștii dau tonul în politică pentru 2024

Radu Pop

Azi în Timișoara, mâine în toată țara! Umaniștii dau tonul în politică pentru 2024

Titu Bojin, fost președinte al CJ Timiș a fost ales președinte al filialei Timiș a Partidului Umanist Social Liberal, organizație pe care a condus-o și în ultimele luni.

„PUSL Timiș a organizat sâmbătă, 18 noiembrie, conferința județeană de alegeri, acolo unde Titu Bojin a fost ales în funcția de președinte. Titu Bojin este un nume bine cunoscut locuitorilor județului, liderul umanist fiind o persoană cu vastă experiență în administrație, fiind, timp de aproape două decenii, primar și președinte de Consiliu Județean.

Timișul deschide astfel șirul alegerilor interne din PUSL, pentru ca, la anul, umaniștii să fie pregătiți să participe prin forțe proprii la toate alegerile care vor avea loc.

În debutul conferinței a fost organizată dezbaterea „Viitorul României în viziunea umanistă”, moderată de europarlamentarul PUSL Maria Grapini.

De asemenea, alături de umaniștii din Timiș au fost Grațiela Gavrilescu, președintele Forului de Conducere Colegială al PUSL, respectiv deputatul Steluța Cătăniciu, președintele Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, corupției și pentru petiții din Camera Deputaților, care le-au transmis celor prezenți mesaje de unitate și speranță pentru 2024, un an cu o importanță deosebită pentru viitorul României”, transmite PUSL într-un comunicat de presă.

Ambițiile și încrederea în rândul umaniștilor timișeni sunt la cote înalte, Titu Bojin fiind încrezător că partidul poate atinge 7% la alegerile locale de anul viitor.

„Filiala județeană Timiș a ajuns la 82 de organizații în 99 de comune și numărul membrilor activi a crescut la aproape 1.100, dintre care peste 200 sunt în cadrul PUSL Timișoara. Obiectivul PUSL Timiș este să atingă procentul de 7% la alegerile din 2024 la nivel local, ceea ce înseamnă 2-3 consilieri județeni. De asemenea, președintele nou ales, Titu Bojin este convins că PUSL va avea 7-8 primari în Timiș și consilieri locali în jumătate dintre localități”, se mai arată în comunicatul de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.