Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bacău: Şoferul de microbuz care a lovit cu pumnii o femeie pe motiv că aceasta voia să călătorească în picioare, lăsat în libertate şi pus sub control judiciar

dosare

Şoferul de microbuz din judeţul Bacău filmat în timp ce lovea cu pumnii, în repetate rânduri, o femeie, pe motiv că aceasta nu a vrut să se aşeze pe scaun pe timpul călătoriei, a fost eliberat după 24 de ore de reţinere şi plasat sub control judiciar, potrivit news.ro

Poliţiştii din Bacău anunţă, sâmbătă seară, că bărbatul reţinut cu o zi înainte pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice a fost plasat sub control judiciar.

Bărbatul în vârstă de 56 de ani fusese reţinut după ce în spaţiul public au apărut imagini în care se vede cum înjură şi loveşte în repetate rânduri o femeie care a vrut să călătorească în picioare.

Conform imaginilor postate online, incidentul a avut loc joi, într-un microbuz care circulă pe ruta Bacău-Oneşti. Şoferul microbuzului o bate cu pumnii pe o femeie, pe motiv că aceasta a vrut să stea în picioare în timpul cursei.

În imagini se vede cum bărbatul o ameninţă şi înjură pe femeie: ”Ori stai jos, ori îşi f... Dumnezeul mă-tii!”, îi spune el, lovind-o cu pumnul în cap.

În acel moment, femeia reacţionează, înjurând la rândul său, iar şoferul continuă să o lovească în cap cu pumnii, până când ceilalţi pasageri intervin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.