Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BAFTA 2020 - Renee Zellweger, cea mai bună actriţă în rol principal pentru interpretarea din 'Judy'

bafta

Renee Zellweger, protagonista peliculei biografice ''Judy'', dedicate legendarei cântăreţe americane Judy Garland, a câştigat premiul BAFTA pentru cea mai bună actriţă în rol principal duminică seară, la Londra, în cadrul celei de-a 73-a ediţii a galei organizate de British Academy of Film and Television Arts, potrivit EFE, scrie Agerpres.

La această categorie au mai concurat actriţele Jessie Buckley ("Wild Rose"), Scarlett Johansson ("Marriage Story"), Saoirse Ronan ("Little Women") şi Charlize Theron ("Bombshell").

Citește și: Amenințare cu bombă la sediul Antena 1. Sediile Libertatea și Gazeta Sporturilor, în aceeași clădire. Jurnaliști au fost evacuați cu trupele speciale / VIDEO

Renee Zellweger mai are în palmares un trofeu BAFTA pentru cea mai bună actriţă în rol secundar cu pelicula ''Cold Mountain'' (2003), care i-a adus şi un Oscar în aceeaşi categorie. 

În 2019, premiul BAFTA aferent acestei categorii i-a revenit actriţei Olivia Colman pentru rolul din filmul "The Favourite". 

Cea de-a 73-a ceremonie de decernare a premiilor BAFTA se desfăşoară la Royal Albert Hall din Londra şi este prezentată de Graham Norton.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.