Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băiatul electrocutat şi care are arsuri pe aproximativ 80% din suprafaţa corpului, transferat la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti

spitale

Băiatul care s-a electrocutat, joi seară, în localitatea Murfatlar, după ce s-ar fi urcat pe un tren şi care a suferit arsuri pe aproximativ 80% din suprafaţa corpului, a fost transferat la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti, potrivit news.ro.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au anunţat, vineri, că pacientul a fost preluat de un echipaj SMURD de la Spitalul Judeţean Constanţa şi dus la Aeroportul Mihail Kogălniceanu, de unde a fost preluat de o aeronavă.
“Pacientul a fost transferat de la UPU Constanţa cu ambulanţa SMURD C, către Aeroportul Mihail Kogălniceanu, de unde  a fost preluat de o aeronavă care l-a transferat la Spitalul Grigore Alexandrescu”, au precizat reprezentanţii ISU Dobrogea.
Cadrele medicale au fost solicitate să intervină joi seara, în localitatea Murfatlar după ce doi băieţi de aproximativ 14 ani s-au electrocutat, cel mai probabil după ce s-au urcat pe un tren, au anunţat reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Constanţa.
Unul dintre băieţi are arsuri pe aproximativ 80% din suprafaţa corpului şi era inconştient, iar cel de-al doilea a suferit arsuri pe 20% din suprafaţa corpului.
Cele două victime au fost transportate la Spitalul Judeţean Constanţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.