Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Baicu Ciudin Alexandru, președintele ALDE Sector 5: Parcul Humulești este un pericol pentru copiii noștri!

Baicu Ciudin Alexandru

Președintele ALDE Sector 5 Baicu Ciudin Alexandru, care este și consilier general ALDE, trage un semnal de alarmă cu privire pericolul pe care îl reprezintă pentru copiii din București, lipsa modernizării Parcului Humulești.

„Îl atenționez pe Daniel Florea, edilul Primăriei Sector 5, că investițiile pe care le-a demarat în sector sunt o veritabilă bătaie de joc la adresa locuitorilor. Între timp, Parcul Humulești, situat pe raza Sectorului 5 al Capitalei, este un adevărat pericol public. Copiii noștri se joacă în fiecare zi într-un spațiu total inadecvat! Locurile de joacă sunt montate în ciment, cu materiale de construcții depozitate pe locul de joacă - împrejmuite cu garduri metalice –, printre gropi pentru sistemul de irigare și-un maldăr de nisip aruncat parcă în bătaie de joc!

Citește și:  ZIUA Z la PSD. Se va decide cu toate cărțile pe masă - ANTICIPATE sau Guvernul Cîțu. Care sunt riscurile și cum afectează deciziile procurorilor deciziile

Investițiile pe bani mulți ale primarului Florea nu prea se văd în Sectorul 5! În schimb, incompetența admistrației conduse de el se vede la fiecare colț de stradă”, afirmă Baicu Ciudin Alexandru.

Pe această cale președintele ALDE Sector 5, anunță că, alături echipa pe care o conduce, se oferă să pună la dispoziția primarului un plan adecvat pentru dezvoltarea sectorului, iar pentru Parcul Humulești ALDE Sector 5 poate prezenta toate etapele necesare modernizării acestuia.

ALDE Sector 5 solicită autorităților locale închiderea de urgență a Parcului Humulești și reamenajarea acestuia la standardele de siguranță pentru ca micuții noștri să se bucure într-adevăr de relax”, se arată într-un comunicat de presă al președintelui ALDE Sector 5.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.