Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băieţelul francez, grav rănit după ce a fost aruncat de un tânăr britanic din vârful celebrului muzeu londonez Tate Modern, a început din nou să vorbească

Tate
tate modern

Băieţelul francez, grav rănit după ce a fost aruncat în luna august de un tânăr britanic din vârful celebrului muzeu londonez Tate Modern a început din nou să vorbească şi-şi poate mişca cele patru membre, a anunţat joi familia sa, citată de AFP, potrivit AGERPRES.

"Avem veşti foarte bune să vă împărtăşim. Micul nostru cavaler a început să vorbească din nou!", au declarat părinţii acestuia pe un site destinat strângerii de fonduri pentru îngrijirea copilului lor. "El pronunţă o silabă după cealaltă şi chiar dacă de cele mai multe ori trebuie să ghicim ce încearcă să spună, este din ce în ce mai bine!", au completat ei.

Citește și: Președintele Klaus Iohannis a semnat! L-a trecut pe linie moartă .

De asemenea, el începe "foarte lent" să-şi mişte braţele şi picioarele, o experienţă "dureroasă" şi "obositoare", care pentru familie reprezintă însă un "progres minunat".

Copilul a suferit o hemoragie cerebrală şi multiple fracturi, la nivelul coloanei vertebrale, picioarelor şi braţelor, după ce a fost împins pe 4 august de la etajul 10 al muzeului de artă modernă, pe care-l viza împreună cu familia, în timp ce se afla la Londra. Băiatul a aterizat pe acoperişul de la etajul al cincilea, la circa treizeci de metri mai jos.

Suspectul, un tânăr britanic de 18 ani, minor la momentul infracţiunii, a pledat vinovat pentru tentativă de omor la începutul lunii decembrie, chiar dacă motivele sale rămân neclare.

Citește și: Guvernul Orban `creşte vârsta de pensionare`!

Conform unei prime aprecieri, Jonty Bravery prezintă tulburări de autism, tulburări obsesionale şi tulburări de personalitate. Înainte de pronunţarea sentinţei sale pe 17 februarie, trebuie făcută o evaluare completă a stării sale psihologice.

Potrivit poliţiei, el le-a explicat anchetatorilor că dorea ca gestul său "să fie dat la ştiri".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.