Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Băieţi, capul sus! Aţi luptat, aţi dat până la ultima picătură de transpiraţie', mesajul lui Mutu juniorilor de la U21

www.gsp.ro
Adrian Mutu

Selecţionerul naţionalei de tineret a României, Adrian Mutu, le-a mulţumit jucătorilor pentru dăruire în discursul cde la finalul meciului cu Germania, scor 0-0, precizând că nu li se poate reproşa nimic, potrivit news.ro.

Citește și: BREAKING Fostul șef DIPI Gelu Oltean și 'prietena' sa, Vanessa, LUNGESC NEJUSTIFICAT dosarul 'Ayahuasca' - Avocat amendat cu o mie de lei pentru trei RECUZĂRI

“Băieţi, capul sus că nimeni nu are să vă zică nimic. Aţi luptat, aţi dat până la ultima picătură de transpiraţie. Bravo, am dat maximum. Asta e cel mai important, pentru că regrete nu avem în ceea ce înseamnă dorinţa noastră de a câştiga şi de a ne califica.

Şi pentru asta eu şi staful meu vă mulţumim şi cred că România e mândră de voi şi de ardoarea cu care aţi jucat. Păcat că în fotbal nu tot timpul se plăteşte acest lucru. Trebuie să fim mai concreţi, să dăm goluri. Hai România!”, a spus Mutu.

Citește și: BREAKING! OMERTA polițiștilor acuzați de TORTURĂ a fost SPARTĂ de colegii lor jandarmi - Liderul Viorel Șeicaru a fost TURNAT de un COLEG de FAPTE la judecător

România a terminat la egalitate, scor 0-0, marţi, la Budapesta, meciul cu Germania din ultima etapă a Grupei A a turneului final al Campionatului European de tineret şi a ratat calificarea în sferturile de finală ale competiţiei.

Fără să piardă, cu cinci puncte, "tricolorii mici" au terminat grupa pe locul 3, după Olanda şi Germania, tot câte cinci puncte, ambele calificate mai departe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.