Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Balastieră ilegală, depistată la Boldeşti-Scăeni în urma unor verificări cu scop de combatere a fraudelor: poliţiştii au deschis dosar penal

rmdsz
balastiera nisip materiale constructii

O exploatare ilegală de agregate minerale a fost depistată pe raza oraşului Boldeşti-Scăeni, poliţiştii deschizând un dosar penal în acest caz.

Conform datelor transmise, vineri, de Poliţia Prahova, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Prahova au organizat şi desfăşurat o acţiune privind prevenirea şi combaterea fraudelor în domeniul exploatării agregatelor minerale, potrivit Agerpres.

Acţiunea a avut loc în localităţile Boldeşti Scăeni, Râfov şi Măneşti şi a fost desfăşurată împreună cu lucrători din cadrul Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale şi ai Administraţiei Naţionale Apele Române.

În cadrul acesteia au fost verificaţi trei agenţi economici, fiind identificată o balastieră ilegală în oraşul Boldeşti-Scăeni.

"Pe raza localităţii Boldeşti Scăeni a fost identificat un perimetru cu o suprafaţă de aproximativ 5 hectare, unde ar fi fost executate activităţi miniere, fiind excavată o cantitate de circa 1.500 de metri cubi de nisip şi pietriş, fără deţinerea unui permis de exploatare. Ulterior excavării, materialul a fost transportat şi depozitat în apropierea perimetrului de exploatare", arată sursa citată.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru executare de activităţi miniere fără permis sau licenţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.