Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bâlbe în PNL privind candidatul la Primăria Capitalei. Sebastian Burduja reacționează după declarațiile lui Rareș Bogdan și Nicolae Ciucă

Ministerul Energiei
Sebastian Burduja

Ministrul Energiei Sebastian Burduja, al cărui nume a fost vehiculat de PNL drept candidat la Primăria Generală, a reacționat luni, la Antena 3 CNN, după declarațiile lui Rareș Bogdan și Nicolae Ciucă, care se bat cap în cap. El a spus că va respecta decizia PNL și că nu este interesat să candideze la Primăria Sectorului 1.

„Respect decizia partidului. (...) Această competiție nu trebuie să fie despre o persoană, nici despre persoana mea, nici despre alte persoane. Dacă este să fie despre cineva trebuie să fie despre Nicușor Dan, ce a făcut și ce nu a făcut?”, a spus Sebastian Burduja, la Antena3 CNN.

Sebastian Burduja a mai spus că nu vrea să candideze la Primăria Sectorului 1.

Nicolae Ciucă a confirmat că PSD și PNL vor susține un candidat comun la alegerile pentru Primăria Generală. Este vorba despre medicul Cătălin Cîrstoiu, în spatele căruia se va alinia o echipă formată din cele două partide.

Nicolae Ciucă îl dă pe Burduja candidat la Sector 1

Sebastian Burduja, a cărui nume a fost vehiculat de PNL drept candidat la Primăria Generală va fi desemnat la Sectorul 1. O decizie în acest sens, a spus Nicolae Ciucă va fi luată în interiorul partidului. Aceasta mai ales că și actualul președinte al PNL Sector 1, George Tuță își dorește candidatura.

Nicolae Ciucă a declarat că o decizie finală va fi luată după discuții cu cei doi pretendenți, după analiza sondajelor de opinie.

Rareș Bogdan: Sebastian Burduja este opțiunea PNL pentru Primăria Generală

Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, susține că partidul său nu îl vrea pe Cătălin Cîrstoiu, managerul spitalului Universitar, candidat la Primăria Capitalei. Cîrstoiu este varianta asumată de PSD, a declarat Rareș Bogdan.

„Eu nu pot să-i anulez șansele lui Sebastian Burduja, din punctul meu de vedere el este opțiunea PNL. Sigur că are probleme că e tânăr, dar eu cred că poate crește în trei luni, poate fi o opțiune de luat în considerare, dacă se face o campanie inteligentă și dacă se vine cu soluții. Asta e opțiunea PNL. În rest, suntem foarte deschiși", a afirmat Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan a mai afirmat că „noi nu-l știm pe doctorul Cătălin Cîrstoiu, nu l-am testat”, afirmând că medicul ortoped ar fi varianta asumată de PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.