Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Banca Citigroup Inc a pornit vânătoarea de clienți bogați: Banca vrea să îşi mărească baza de clienţi pentru divizia de management a averilor cu 10 procente

facebook.com
lobby bani

Banca Citigroup Inc a anunţat marţi că intentionează, ca în acest an, să îşi mărească baza de clienţi pentru divizia de management a averilor din Asia-Pacific cu 10%, peste creşterea înregistrată în 2018, de 8%, transmite marţi Reuters, potrivit mediafax.

Citește și: Imagini șocante! Aici și așa se prepară mâncare pentru bolnavii unui spital de oncologie, dar și pentru copiii din grădinițe

Divizia de administrare regională a averii Citi ţinteşte clienții din Asia-Pacific și EMEA cu active investiţionale între 100.000 și 10 milioane de dolari, în 17 piețe.

Citește și: Sumă uriașă! Cât ne-a costat vizita premierului Viorica Dăncilă în SUA – S-a aflat

Asia a devenit principalul câmp de luptă pentru managerii de averi la nivel global, precum Credit Suisse, HSBC și Standard Chartered, care doresc să beneficieze de creșterea veniturilor în țări precum China și India.

Potrivit unui raport al Credit Suisse, Asia-Pacific a înregistrat o creștere totală a averii gospodăriilor cu 3% în 2018, la 114.600 miliarde de dolari faţă de anul trecut, devenind cea mai mare şi mai bogată regiune la nivel mondial, plasându-se înaintea Statelor Unite și Europei.

Citește și: S-a votat! Dispare ora de vară! Când se aplică, de fapt, măsura

Citi se află pe locul secund în topul managerilor de averi din Asia, cu active în valoare de 256 miliarde de dolari gestionate în 2017, după banca elvețiană UBS, potrivit datelor alcătuite de Asian Private Banker.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.