Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Banca Transilvania continuă şi în anul 2022 parteneriatul cu Federaţia Română de Baschet

www.zf.ro
banca transilvania

Banca Transilvania (BT) continuă şi în anul 2022 parteneriatul cu Federaţia Română de Baschet (FRB) început în 2021, prin care susţine activitatea şi planurile FRB, echipele naţionale de baschet, precum şi proiectele de voluntariat în baschet şi cele educaţionale, potrivit unui comunicat remis luni de bancă.

De la debut şi până în prezent, colaborarea dintre BT şi FRB a avut beneficii pentru mai mult de 30.000 de sportivi legitimaţi, începând de la copiii de 7-8 ani, se precizează în comunicat.

De-a lungul acestui parteneriat, Banca Transilvania a sprijinit sportivii în competiţii şi evenimente precum EuroBasket, Cupa României, All Star Game, Ghiţă Mureşan Summer Camp, Campionatul Naţional de Baby şi Mini Baschet.

Totodată, Banca Transilvania a sprijinit proiecte precum Academia de Baschet U-Banca Transilvania sau FRB TV.

Banca Transilvania este şi finanţator principal al Clubului Sportiv U-BT Cluj-Napoca şi al echipei U-Banca Transilvania, potrivit Agerpres.ro.

Directorul general al Băncii Transilvania, Omer Tetik, şi-a exprimat speranţa că FRB va contribui la performanţele baschetului românesc.

"Investiţiile semnificative pe care le face Banca Transilvania în sport sunt investiţii în România, în performanţă şi în viitoarele generaţii. Suntem cel mai mare suporter al baschetului românesc şi ne bucurăm să facem echipă, şi de acum încolo, cu Federaţia Română de Baschet. Avem încredere că managementul FRB va contribui cu succes la dezvoltarea baschetului românesc şi la performanţele superioare ale acestuia", a declarat directorul general al Băncii Transilvania.

La rândul ei, preşedintele FRB, Carmen Tocală, a arătat că parteneriatul cu Banca Transilvania va implica atât proiectele FRB care vizează performanţa, cât şi programele de educaţie prin baschet.

"Baschetul este unul dintre sporturile cu grad de impact foarte mare în România, fiind practicat de mulţi sportivi, dar şi de amatori începând de la vârsta de 7-8 ani. Astăzi este un moment important pentru familia baschetului românesc, pentru că putem anunţa continuarea parteneriatului cu Banca Transilvania. Suntem încântaţi de faptul că vom face echipă în continuare cu Banca Transilvania pentru proiectele viitoare, şi mă refer aici atât la cele care vizează performanţa - de la procesele de selecţie naţională din segmentul juvenil, unde vom putea aduce un plus de investiţie în pregătirea campionilor de mâine, până la nivelul echipelor naţionale - cât şi la cele care se referă la programele de voluntariat în baschet sau la programele de educaţie prin baschet", a afirmat preşedintele FRB.

Banca Transilvania este cea mai mare bancă din România, cu peste 18% cotă de piaţă, 3,4 milioane de clienţi, peste 9.000 de angajaţi, soluţii de online banking şi 500 de sedii în 180 de localităţi. BT este singurul brand bancar românesc din Brand Finance Banking 500 (2021).

Federaţia Română de Baschet organizează, conduce şi dezvoltă activitatea de baschet din România, prin promovarea internă şi internaţională a acestui sport. Este formată din structuri sportive cu secţii de baschet şi asociaţii în judeţele ţării şi în Bucureşti. Are 284 de cluburi afiliate şi peste 29.000 de sportivi activi în cele aproximativ 30 de competiţii interne pe care le organizează anual. FRB a fost fondată în 1931, iar din 1932 este membru fondator al Federaţiei Internaţionale de Baschet (FIBA).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.