Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Banca Transilvania intră cu bankingul în aplicaţiile de mesagerie ale social media

Instagram
facebook instagram twitter

Banca Transilvania aduce în premieră pe piaţa din România Social Banking Solution, facilitate dezvoltată de PayKey (Israel), oferind astfel clienţilor BT o soluţie de social banking pentru a trimite şi primi bani, respectiv pentru a verifica banii din cont folosind butonul BT Pay din tastatura telefonului, informează un comunicat al băncii, potrivit agerpres.ro.

"Aplicaţiile de mesagerie sunt locul în care, tot mai mult, oamenii comunică, se informează şi fac shopping. De aceea, vedem că bankingul integrat în social media este un pas natural, pentru că dorim să oferim servicii care simplifică viaţa clienţilor noştri. Soluţia PayKey ne ajută astfel să oferim o experienţă digitală de banking în premieră în România. Ne aşteptăm ca soluţia să contribuie la creşterea numărului de transferuri de bani, având în vedere că este un serviciu disponibil non-stop", afirmă Gabriela Nistor, director general adjunct Retail Banking.

CITEȘTE ȘI: Sănătatea inimii depinde şi de grăsimi. Care sunt grăsimile bune şi unde le găsim

Clienţii care au smartphone cu Android vor avea tastatura BT Pay, iar cei cu iPhone - extensia BT Pay.

Datorită Social Banking Solution, clienţii băncii care au telefon cu sistem de operare Android pot realiza următoarele operaţiuni în timp ce folosesc oricare dintre aplicaţiile de mesagerie ale social media: trimitere de bani (lei sau euro) către persoanele din agenda telefonului (între clienţi BT), solicitare de bani (lei sau euro) de la contactele din telefon (între clienţi BT), verificarea soldurilor pentru cardurile adăugate în BT Pay.

Butonul BT Pay va apărea pe ecranul telefonului după ce este instalată tastatura BT Pay - fie din setările telefonului, secţiunea Tastaturi, fie direct din aplicaţia cu acelaşi nume BT.

Pentru clienţii BT care au un telefon cu sistem de operare iOS, opţiunea de verificare sold şi transfer de bani va fi disponibilă din iMessage, activând extensia BT Pay disponibilă în aplicaţie. Transferul de bani de pe cardurile de debit şi verificarea soldului este fără comision. Dacă transferul are loc între persoane care au card BT Mastercard Direct în valută, transferul poate fi şi în euro.

Citește și: Bogdan Licu, REACȚIE INCENDIARĂ după decizia CSM în cazul procuroarei Maria Pițurcă: 'Nu înseamnă că e în regulă'

"Suntem bucuroşi să lucrăm cu echipa Băncii Transilvania la acest proiect, o bancă inovativă în ceea ce priveşte mobile bankingul. Suntem siguri că va fi o colaborare rodnică din toate punctele de vedere. Experienţa noastră cu alte bănci ne arată că Social Banking Solution este o cale foarte bună de a interacţiona cu clienţii, oferindu-le servicii bancare cu acces non-stop. Este, de asemenea, o oportunitate de poziţionare a băncii ca first-mover în ceea ce priveşte inovaţia", a declarat Guy Talmi, chief marketing officer, PayKey.

BT oferă alternative de plată contactless prin colecţia BT Pay, care cuprinde următoarele accesorii: ceas, brăţară, sticker, aplicaţia cu acelaşi nume, smartwatch-ul Garmin, Fitbit Pay şi, de acum înainte, tastatura/extensia BT Pay. Aducerea în România a acestui serviciu înseamnă pentru clienţii Băncii Transilvania un mod facil şi prietenos de a trimite şi solicita bani prin telefon.

CITEȘTE ȘI: Ce e INTERZIS să consumi dacă iei paracetamol: Efectele sunt DEVASTATOARE

BT este cea mai mare bancă din România, în funcţie de active. Banca are peste 3 milioane de clienţi, 500 de sedii şi circa 8.000 de angajaţi. Banca Transilvania este liderul cardurilor pe piaţa din România.

Înfiinţată în Tel Aviv în 2014, PayKey oferă o soluţie care permite băncilor să crească brand engagement-ul prin transformarea tastaturii telefonului mobil într-un nou canal de distribuire a serviciilor. Datorită PayKey, clienţii băncilor au acces la o serie de servicii financiare, cum sunt: transfer şi solicitare de bani, verificarea soldului bancar, retragere de bani de la ATM fără a utiliza cardul etc. din orice aplicaţie de mesagerie social media.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.