Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Banciu sare în apărarea Charlie Hebdo, după caricatura cu Halep: 'Nu există limite în umor. A face mișto de oameni care contează, ăla e curajul satiristului'

Radu Banciu

Radu Banciu a comentat, în stilu-i caracteristic, gestul francezilor față de performanța Simonei Halep și reacția românilor după publicarea caricaturii.

"Este foarte curios cum, de exemplu, în România, o țară unde se glumește, se face bășcălie, există satiră (...), nu se poate face mișto de niște personaje care aparțin tuturor. De exemplu, nicio revistă din România sau vreun site, oricât ar fi oamenii săi de inteligenți sau de dotați, nimeni nu va scrie despre Simona Halep ce au scris cei de la Charlie, nimeni nu-l va ataca pe blătarul Hagi (...) Românul nu este un adevărat satirist, el este un satirist laș, în sensul în care el știe să râdă până când se plictisește să înțeleagă gluma până la capăt", a spus Radu Banciu, în emisiunea sa de la B1 TV.

Tudorel Toader, atac la șefa DNA după achitarea lui Sebastian Ghiță: 'Vă poate răspunde'. Ce spune despre extrădarea fostului deputat

"Trebuie să aflați, distinși umoriști, că nu există limite în umor (...) Ce faceți domniile voastre este fix pix (...) A râde de Traian Băsescu, de Dan Voiculescu, de Victor Ponta, de Liviu Dragnea nu este nicio șmecherie. A te duce și a face mișto de oameni care contează pentru cei care te citesc, ăla este curajul satiristului. Dacă el nu există, nu este nici satiră", a mai spus Radu Banciu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.