Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bănicioiu, replică tăioasă pentru cei care îl acuză de trădare după plecarea din PSD: 'Trădători sunt cei care au fost complicii căderii Guvernului Ponta'

banicioiu

Fostul ministru al Sănătăţii în guvernarea Ponta, Nicolae Bănicioiu, a spus, vineri, după ce a anunţat că demisionează din PSD, că trădători sunt cei care au fost "complicii căderii guvernului Ponta şi susţinerii lui Cioloş în parlament".

"Îmi pare rău că azi PSD-ul se află în situația comică de a încerca să ajusteze programele începute de noi cu echipa de rezerve repetând rateuri zilnice transformând renumele nostru de partid al profesioniștilor în subiect de glumă peste tot! Mergem înainte consecvenți angajamentelor noastre de a moderniza România şi nu de a o rePeDeLiza cum momentan o parte a conducerii PSD de azi încearcă! Nu PD-L pâna la capăt ! Trădători sunt cei care au fost complicii căderii guvernului Ponta şi susținerii lui Cioloș în parlament în 2016!", a scris Nicolae Bănicioiu pe Facebook.

Liderii PSD au reacționat după ce mai mulți membri și-au dat demisia din partid, vicepreședintele PSD, Mihai Fifor, susținând că "dezertorii trădează votul cetățenilor", în timp ce Rovana Plumb spune că "nicio trădare nu ne va împiedica să ducem la îndeplinire programul de guvernare".

Și vicepreședintele PSD, Carmen Dan, a reacționat vineri, pe Facebook, după ce mai mulți membri ai PSD au demisionat din partid, afirmând că este un gest "de oameni mici" și că este de condamnat o astfel de acțiune prin care este înșelată încrederea electoratului.

Vezi şi: Profită pe termen lung de legumele cu frunze verzi: Cum te ajută să ai oase sănătoase .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.