Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat arestat după ce a accidentat mortal un pieton: a și fugit de la locul accidentului

catuse politie

Un bărbat a fost reţinut de poliţişti, joi, după ce a accidentat mortal cu autoturismul pe care îl conducea un pieton, pe 5 ianuarie, pe DJ 222, în localitatea constănţeană Peştera, părăsind apoi locul locul faptei, informează Agerpres.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, suspectul conducea un autovehicul neînmatriculat, fără a avea permis. Victima accidentului - o femeie în vârstă de 62 de ani.

"În urma administrării probatoriului în cauză, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Medgidia l-au reţinut, în cursul zilei de astăzi, pentru 24 de ore, pe conducătorul auto implicat în producerea accidentului rutier, un bărbat de 31 de ani, din oraşul Hârşova. Acesta este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia", reiese dintr-un comunicat de presă transmis de IPJ.

Conform sursei citate, poliţiştii efectuează cercetări pentru părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia, faţă de alţi doi bărbaţi, care se aflau într-o autoutilitară, prezenţi în zonă la momentul producerii accidentului rutier.

"Şoferul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei cu propuneri corespunzătoare", se menţionează în comunicat.

Citește și: Cum a lăsat Israelul lui Netanyahu lumea în urmă în cursa vaccinurilor: operațiune masivă 27/7 pe STADIOANE; dozele libere, folosite la tineri

IPJ a informat că părăsirea locului accidentului de către şoferul implicat, fără încuviinţarea poliţiei, constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 2 la 7 ani. Aceeaşi pedeapsă se aplică şi persoanelor care modifică starea locului sau şterg urmele accidentului de circulaţie din care au rezultat victime.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.