Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat arestat după ce atacat polițiștii cu pietre și cu un topor

politia romana

Un bărbat de 44 de ani din comuna Bulzești, județul Dolj, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a atacat polițiștii cu pietre și cu un topor. Oamenii legii au intervenit la domiciliul bărbatului într-un caz de violență domestică, informează Mediafax.

Potrivit IPJ Dolj, luni, un bărbat a sesizat poliţiştii cu privire la faptul că, pe o stradă din comuna Bulzeşti, o femeie este agresată de soţ.

Poliţiştii s-au deplasat la Centrul Medical de Permanenţă Bulzeşti, unde femeia de 39 de ani fusese transportată, împreună cu fiul acesteia, de 19 ani, ocazie cu care s-a stabilit că, în cursul aceleiaşi zile, cei doi ar fi fost agresaţi fizic de bărbat.

Poliţiştii le-au aplicat celor doi formularul de evaluare a riscului și au emis un ordin de protecție provizoriu, faţă de bărbat, pentru o perioadă de 5 zile.

Cu ocazia deplasării la locuinţa comună, pentru punerea în aplicare a măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie provizoriu, bărbatul a refuzat să părăsească locuinţa, a adresat ameninţări cu acte de violenţă organelor de poliţie, ulterior aruncând cu pietre către aceştia.

Acesta a aruncat către poliţişti şi cu o ţeavă metalică, iar ulterior cu un topor. Niciun polițist nu a fost rănit, iar oamenii legii au executat un foc de avertisment.

La faţa locului a fost solicitat şi un echipaj din cadrul SAS, bărbatul fiind imobilizat şi dus la poliție pentru cercetări.

Procurorii au dispus reţinerea bărbatului pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj, iar marți bărbatul a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi, din cadrul Judecătoriei Craiova, care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.