Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat arestat în urma unor percheziţii la Luduş şi Bogata într-un dosar de proxenetism

catuse politie

Doi bărbaţi au fost reţinuţi, iar faţă de unul a fost dispusă măsura arestării pentru 30 de zile în urma unor percheziţii domiciliare efectuate în oraşul Luduş şi în comuna Bogata, într-un dosar de proxenetism, a anunţat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş, potrivit Agerpres.

"La data de 10 martie 2022, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Luduş au efectuat trei percheziţii domiciliare, în Luduş şi Bogata, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări pentru proxenetism. În fapt, în perioada decembrie 2021 - martie 2022, trei bărbaţi ar fi înlesnit, determinat şi constrâns o femeie, de 24 de ani, să practice prostituţia, în vederea obţinerii de foloase patrimoniale de pe urma acesteia. În urma percheziţiilor au fost ridicate 4 telefoane mobile, fiind identificaţi 64.000 de lei şi 39.000 Euro, urmând a se stabili provenienţa acestora. Doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar faţă de unul dintre aceştia a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile", a arătat IPJ Mureş, într-un comunicat de presă.

Percheziţiile au avut loc sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduş, iar acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR, Serviciului pentru Acţiuni Speciale Mureş şi al Grupării de Jandarmi Mobilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.