Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat arestat preventiv, după ce a fost prins vânzând droguri în Oradea

Sursa FOTO: DIICOT
profesori buzau droguri

Un bărbat a fost prins în flagrant în timp ce vindea droguri în Oradea, a fost reţinut iar instanţa a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile, informează, vineri, Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Oradea.

 

Bărbatul este recidivist şi este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc, potrivit Agerpres.

"În seara de 09.05.2024, acesta a fost prins în flagrant în municipiul Oradea, în timp ce comercializa cantităţile de peste 2 kilograme substanţă cristalină 4-MMC (drog de mare risc) şi un kilogram canabis (drog de risc) pentru sumele de 11.800 lei şi 1.000 euro. De asemenea, asupra sa a fost găsită şi o cantitate de cocaină, destinată vânzării", precizează DIICOT - Serviciul Teritorial Oradea.

Activităţile judiciare au fost realizate împreună cu poliţiştii Brigăzii de Combaterea a Criminalităţii Organizate Oradea. Acţiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.