Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat arestat preventiv pentru trafic de influenţă

Daily Monitor
inchisoare detinut penitenciar gratii
Potrivit unui comunicat transmis vineri de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, cele trei percheziţii au fost făcute sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.

"Din cercetări s-a stabilit că, în perioada decembrie 2021 - februarie 2022, un bărbat de 39 de ani, lăsând să se creadă că ar avea influenţă asupra funcţionarilor din cadrul a trei instituţii din Argeş, ar fi pretins, de la mai multe persoane, diverse sume de bani, promiţând că îi va determina pe funcţionarii din cadrul acestor instituţii să îndeplinească sau să urgenteze îndeplinirea unui act ce intră în atribuţiile de serviciu", se arată în comunicatul IPJ Argeş.

La percheziţii au fost descoperite şi ridicate mai multe documente, trei laptopuri, un telefon mobil şi o puşcă cu aer comprimat. De asemenea, 20 de persoane au fost conduse la audieri.

Bărbatul de 39 de ani a fost iniţial reţinut pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat la Tribunalul Argeş, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.