Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat dat în urmărire naţională, după un conflict cu alte trei persoane în Deva

procurori dosare

Un bărbat în vârstă de 53 de ani a fost dat în urmărire naţională, miercuri, după ce, în urmă cu câteva zile, a fost implicat într-un conflict spontan, cu alţi trei bărbaţi, pe o stradă relativ centrală din municipiul Deva, în zona unui local de alimentaţie publică, potrivit Agerpres.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, doi dintre bărbaţii implicaţi în conflictul care a avut loc pe 3 februarie au fost reţinuţi, pentru unul dintre aceştia fiind luată măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Judecătoria Deva a emis, miercuri, un mandat de arestare în lipsă faţă de un alt suspect şi pentru că acesta nu a fost găsit de poliţişti, iar în zilele trecute nu s-a prezentat la audierile de la Poliţia Deva, bărbatul a fost dat în urmărire naţională şi consemn la frontieră.

Pentru această speţă, poliţiştii au deschis dosar de cercetare penală sub aspectul infracţiunii de loviri sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Cercetările vizează stabilirea circumstanţelor comiterii faptelor şi participaţia penală a fiecăruia dintre cei implicaţi, urmând a fi dispuse măsuri legale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.