Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat de 45 de ani, bănuit de viol, reţinut de poliţişti şi eliberat de instanţa de judecată

judecator justitie

Un bărbat în vârstă de 45 de ani a fost reţinut de poliţişti pentru viol după ce ar fi întreţinut relaţii sexuale neconsimţite cu un tânăr pe care l-ar fi luat la ocazie, instanţa de judecată respingând ulterior propunerea de arestare preventivă a bănuitului, a informat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, pe 3 octombrie, la ora 18,30, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Novaci au fost sesizaţi de un tânăr de 18 ani, din comuna Vladimir, despre faptul că la aceeaşi dată, în jurul orei 15,00, un bărbat necunoscut l-ar fi luat la ocazie cu maşina, iar pe parcursul drumului l-ar fi atins în zona intimă.

La un moment dat, conducătorul autoturismului ar fi oprit în zona râului Galbenu din oraşul Novaci, iar tânărul de 18 ani ar fi coborât.

"În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că un bărbat de 45 de ani, din localitatea Bumbeşti Piţic, l-ar fi luat la ocazie pe tânăr şi ar fi condus un autoturism pe drumurile publice, deşi nu deţine permis de conducere. Ulterior, bărbatul de 45 de ani ar fi întreţinut relaţii sexuale neconsimţite cu tânărul de 18 ani. După administrarea probatoriului, bănuitul a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu deţine permis de conducere", au transmis reprezentanţii IPJ Gorj.

Bănuitul a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă, fiind respinsă de către instanţa de judecată.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.