Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat de 79 ani, accidentat grav de o maşină condusă de un şofer aflat sub influenţa alcoolului

stirileprotv.ro
trecere-pietoni
"Din primele date, un autoturism condus de un bărbat de 67 de ani, din Ocniţa, a accidentat un pieton de 79 de ani, din localitate. În urma impactului, a rezultat rănirea pietonului, acesta fiind ulterior transportat la spital. Testarea cu aparatul etilotest a şoferului a indicat faptul ca acesta se afla sub influenţa alcoolului, rezultatul fiind de 0,24mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, urmând să fie stabilite cauzele şi modalitatea producerii evenimentului rutier", au transmis reprezentanţii IPJ Bistriţa-Năsăud.

La locul accidentului au intervenit un echipaj de prim-ajutor şi echipajul de terapie intensivă mobilă ale SMURD, care au găsit victima conştientă, dar cu multiple traumatisme la nivelul capului şi al membrelor inferioare şi superioare.

Având în vederea starea victimei, s-a decis solicitarea elicopterului SMURD, care a aterizat în apropiere şi, după stabilizare şi intubare, l-a transportat pe bărbatul de 79 de ani la o clinică de specialitate din Târgu Mureş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.