Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat decedat în Munţii Ţibleş, după ce a fost lovit de un lemn în pădure

Romanians Journeys
Parcul national Domogled padure munte

Un bărbat de 48 de ani din comuna Telciu şi-a pierdut viaţa, marţi după-masă, după ce a fost lovit de un lemn în pădure, în zona Munţilor Ţibleş, potrivit datelor comunicate de Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Bistriţa-Năsăud, notează Agerpres.

Cel care a sunat la 112 a fost fiul bărbatului.

În ajutorul victimei au fost mobilizate un echipaj al Ambulanţei şi un echipaj al Salvamont, însă bărbatul nu a mai putut fi salvat.

"La locul intervenţiei, echipajul B2 SAJ a găsit un bărbat de 48 ani, prins sub un lemn în pădure, care din păcate prezenta leziuni incompatibile cu viaţa, fapt pentru care nu s-a impus începerea manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat la locul solicitării", a transmis purtătorul de cuvânt al SAJ Bistriţa-Năsăud, Ciprian Păcurar.

Reprezentantul Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Paul Rodilă, a precizat, pentru AGERPRES, că poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi fac cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care a survenit decesul bărbatului.

Din primele informaţii, bărbatul s-ar fi aflat în pădurea proprietate personală, într-o zonă foarte abruptă, şi venise să taie lemne.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.