Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat depistat la vânătoare fără autorizaţie şi cu peste 70 de cartuşe letale

pusca vanatoare

Un bărbat de 47 de ani a fost depistat de jandarmi în timp ce încerca să vâneze pe malul drept al râului Călmăţui, deşi nu avea autorizaţie pentru acel teren, asupra lui fiind găsite o armă de vânătoare şi peste 70 de cartuşe letale, care au fost confiscate, informează miercuri Inspectoratul Judeţean pentru Jandarmi Brăila.

"Un bărbat a mers la vânătoare, pe malul drept al râului Călmăţui, deşi ieşirea în teren nu era menţionată în autorizaţie. Echipajul de jandarmerie l-a observat pe bărbatul care se pregătea de vânătoare, l-a interceptat şi l-a legitimat. Asupra bărbatului au fost găsite o armă de vânătoare calibru 12 mm şi 15 cartuşe letale de vânătoare calibru 12 mm. Acesta a prezentat permisul de armă şi autorizaţia de vânătoare, ocazie cu care jandarmii au constatat că în actul respectiv nu era completată ieşirea în teren. În urma controlului corporal, au mai fost găsite în buzunarul hainei alte 20 de cartuşe letale de diferite mărci, iar în maşină, bărbatul mai avea alte 37 de cartuşe letale", se arată într-un comunicat remis de IJJ Brăila.

Persoana în cauză a fost condusă la sediul Postului de Poliţie Secţie 5 Viziru, fiind întocmite documentele pentru continuarea cercetărilor, iar arma de vânătoare şi cele 72 de cartuşe letale au fost ridicate în vederea confiscării de către jandarmi şi predate poliţiştilor, informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.