Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat din Constanța, ARESTAT după ce a aruncat în aer un bancomat și a furat banii

bancomat

Constanţa: Un bărbat de 37 de ani a fost arestat, după ce a aruncat în aer un bancomat

Un bărbat de 37 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 zile, după ce la sfârşitul lunii februarie, a aruncat în aer un bancomat din judeţul Constanţa şi a furat cutiile în care erau depozitaţi banii, anunță news.ro.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Constanţa, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, au efectuat două percheziţii domiciliare, într-un dosar de distrugere, furt calificat şi nerespectarea regimului materiilor explozive.

Citește și: Tăriceanu: ‘Nu-mi dă pace un gând! Să avem neșansa unor conducători atât de ticăloși. Au știut din timp de acest virus’

În urma activităţilor desfăşurate la data de 21 martie, în localităţile Agigea şi Oituz din judeţul Constanţa, poliţiştii de investigaţii criminale au ridicat instrumente care ar fi fost folosite în activitatea infracţională de persoana respectivă.

În fapt, la data de 26 februarie, un bărbat de 37 de ani ar fi distrus, prin utilizarea unei substanţe explozive, un bancomat din incinta unei societăţi comerciale, din localitatea Lumina şi ar fi sustras cutii în care erau depozitate sume de bani.

El a fost iniţial reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior, a fost prezentat instanţei de judecată, care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Citește și: Iohannis: ‘Dragi pensionari: nu va expuneți inutil unui risc uriaș, limitați orice deplasare în afară domiciliului’

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, precum şi al poliţiştilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Constanţa, Serviciului Criminalistic Constanţa şi Posturilor de Poliţie Agigea şi Lumina.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.