Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat din Craiova, reţinut pentru introducerea în ţară de droguri de mare risc

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Un bărbat de 35 de ani, din municipiul Craiova, a fost reţinut, vineri, de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Craiova, după ce asupra acestuia au fost găsite 500 grame de canabis şi 22 grame de rezină de canabis, informează IPJ Dolj şi DIICOT.

Potrivit surselor citate, în perioada 2021 - iunie 2023, inculpatul a comercializat droguri de risc şi mare risc către consumatori de pe raza judeţului Dolj, acesta fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc şi tentativă la infracţiunea de trafic internaţional de droguri de mare risc.

De asemenea, în baza colaborării cu autorităţile judiciare germane, a fost depistată şi indisponibilizată cantitatea de 200 comprimate ecstasy, a căror contravaloare a fost achitată de către inculpat în criptomonede, potrivit Agerpres.

Sâmbătă, urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activităţile judiciare au fost realizate împreună cu poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.