Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat din Fălticeni care transporta peste 350 kg alcool de contrabandă, reţinut de poliţişti în Vama

www.ct100.ro
politia de frontiera

Un bărbat din Fălticeni a fost reţinut în trafic de poliţişti, după ce, în autoutilitara pe care o conducea, au fost depistate peste 350 de litri de alcool şi peste o sută de cartuşe de ţigări de contrabandă, potrivit Agerpres.

Într-un comunicat al IPJ Suceava remis, luni, AGERPRES, se arată că Poliţişti ai Secţiei 14 Poliţie Rurală Vama au dispus reţinerea unui bărbat care transporta fără documente de provenienţă 356 litri alcool şi 1.200 bucăţi ţigarete de contrabandă.

Sursa citată a precizat că poliţiştii, aflaţi în serviciul de patrulare pe raza comunei Vama, sat Strâmtura, au identificat în trafic autoutilitara condusă de un bărbat în vârstă de 32 ani, iar la control s-a constatat că în autovehicul se aflau mai multe cutii de carton, în care erau recipiente cu substanţă incoloră, ce emana miros de alcool şi despre care şoferul a spus că le transportă la Piaţa Agroalimentară din Moldoviţa, în vederea comercializării.

Citește și: Rareș Bogdan dezvăluie varianta PNL pentru funcția de Avocat al Poporului: Nu e Ana Birchall

Agenţii de poliţie au preluat vehiculul şi s-au deplasat la Poliţia Municipiului Câmpulung Moldovenesc, unde au inventariat marfa, constatând că în habitaclu se aflau 188 de litri de băutură spirtoasă, cu miros de alcool, incoloră, în recipiente a câte un litru fiecare, ce nu prezentau timbru fiscal, 42 de litri de băutură spirtoasă, cu miros de alcool, de culoare gălbuie, depozitată în şapte recipiente a câte 6 litri fiecare, fără timbru fiscal, 66 de litri de băutură spirtoasă, cu miros de alcool, incoloră, depozitată în 11 recipiente a câte 6 litri fiecare, ce nu prezentau timbru fiscal, şi 60 de litri de băutură spirtoasă, cu miros de alcool, de culoare închisă, depozitată în opt recipiente a câte 6 litri fiecare, fără timbru timbru fiscal.

Totodată, a fost rabatată bancheta din faţă, loc în care au fost identificate 1.200 bucăţi ţigarete de provenienţă extracomunitară, fără timbru fiscal.

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, s-a dispus indisponibilizarea autoutilitarei, iar bărbatul a fost reţinut pentru 24 ore, fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale, urmând a fi dispuse măsuri prin unitatea de parchet competentă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.