Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat din Suceava, trimis în judecată după ce ar fi încercat să violeze o minoră

judecator justitie

Un bărbat a fost trimis în judecată de procurorii suceveni după ce a încercat să violeze o fată de 15 ani, fapta având loc în urmă cu aproape două luni, într-un parc, iar intervenţia unei alte persoane care trecea prin zonă l-a determinat pe acesta să renunţe la gest şi să fugă, el fiind prins în scurt timp de poliţişti, potrivit news.ro.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului a transmis miercuri, printr-un comunicat de presă, că un bărbat a fost trimis în judecată pentru comiterea infracţiunii de tentativă de viol.

CITEȘTE ȘI: Ai grijă la acest medicament banal! Pentru unele persoane poate fi fatal

“În noaptea de 02/03 iulie 2020, în jurul orei 02:30, persoana vătămată minoră în vârstă de 15 ani a fost prinsă de inculpat care a condus-o cu forţa într-un parc situat în zona centrală a oraşului Gura Humorului unde inculpatul a prins-o de pantaloni şi a încercat să îi tragă jos de pe ea, moment în care i-a rupt nasturele şi fermoarul de la blugi. În timp ce încerca să se opună, inculpatul i-a solicitat să îl lase să întreţină relaţii sexuale cu ea, victima refuzând şi încercând să scape. La un moment dat, cei doi au căzut pe iarbă, unde persoana vătămată a continuat să se lupte cu inculpatul, care a prins-o cu mâinile de gură şi de gât şi care a încercat să îi dea pantalonii jos”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului.

Sursa citată a precizat că în zonă şi-a făcut apariţia un alt bărbat care a început să strige la celălalt să lase fata în pace, că îl filmează, iar agresorul a fugit.

Poliţiştii au reuşit în scurt timp prinderea agresorului, el fiind recunoscut atât de victimă, cât şi de martor.

Dosarul a fost trimis pentru soluţionare Judecătoriei Gura Humorului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.