Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat din Timiș, bănuit că a împușcat un câine, reținut de polițiști

reperio.news
politist-politia-romana

Un bărbat bănuit că a împușcat un câine a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii din județul Timiș.

Luni, poliţiștii Biroului pentru Protecția Animalelor, cu sprijinul polițiștilor orașului Deta, au efectuat o percheziție domiciliară pe raza localității Sângeorge, la locuința unui bărbat, în vârstă de 26 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de ucidere a animalelor cu intenție fără drept și deținerea și uzul fără drept a unei arme neletale supuse autorizării, potrivit mediafax.

Polițiștii au găsit cadavrul câinelui și specialiștii au stabilit că animalul a fost împușcat.

„În fapt, la data de 02 decembrie 2023, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au fost sesizați, cu privire la faptul că, un câine ar fi fost ucis de către, un bărbat în vârstă de 26 de ani. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, câinele care aparținea unui bărbat din comuna Birda, sat Sângeorge, a fost găsit decedat pe un teren împrejmuit între două imobile. Cadavrul a fost ridicat de catre reprezentanții DSVSA Timiș, în vederea efectuării necropsiei, în urma căreia a rezultat că animalul a fost ucis prin împușcare cu o armă neletală supusă autorizării”, au explicat polițiștii.

În urma efectuării percheziției, nu a fost găsită arma.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Caraș-Severin, cercetările fiind continuate de către Biroul pentru Protecția Animalelor, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Deta „sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere a animalelor cu intenție fără drept și deținerea și uzul fără drept a unei arme neletale supuse autorizării”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.