Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE Un bucureștean a fost împușcat de poliție: Individul nu a oprit la semnalul agenților, care au pornit în urmărirea lui

WSJ
pistol

Un bucureștean aflat la volanul unui VW Passat a refuzat să oprească la semnalul unui echipaj de poliție din Sectorul 1, drept pentru care polițiștii au plecat în urmărirea acestuia, pe DN1 București către Ploiești.

Echipajul a solicitat, în sprijin, mai multe forțe de poliție. În cadrul urmăririi, polițiștii au folosit armamentul din dotare, iar autovehiculul a fost oprit. Potrivit informațiilor STIRIPESURSE.RO, bărbatul a fost rănit, în zona membrelor inferioare, motiv pentru care polițiștii au solicitat un echipaj medical, pentru acordarea de îngrijiri.

Se fac verificări, pentru a se stabili motivul pentru care acesta nu a oprit la semnalul regulamentar al polițiștilor, conform surselor judiciare.

Se pare că împotriva bărbatului era emis ordin de protecție. Cu puțin timp înainte de a fi oprit de echipajul de poliție, individul l-a încălcat și a mers la domiciliul unchiului său, agresându-l fizic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.