Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat înjunghiat în proximitatea unei săli de jocuri de noroc - Autorul a fost reţinut

Inquam Photos, George Călin
Cuțit, Inquam Photos, George Călin

Un bărbat a fost înjunghiat, în noaptea de luni spre marţi, în proximitatea unei săli de jocuri de noroc din municipiul Piteşti, agresorul fiind reţinut de anchetatori, potrivit Agerpres.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, un bărbat de 38 de ani, din judeţul Caraş-Severin, a fost dus la spital după ce a fost rănit cu un cuţit de către o altă persoană, în zona unei săli de jocuri de noroc din Piteşti.

"Din primele verificări, s-a stabilit că persoana bănuită de săvârşirea faptei este un bărbat de 38 de ani, din Piteşti, care a fost depistat de poliţişti şi condus la sediul poliţiei pentru cercetări", arată sursa citată.

Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de tentativă la omor.

"În urma concluziilor preliminarii referitor la starea victimei, precum şi a cercetărilor cu privire la modalitatea de săvârşire a faptei, în cauză a fost înregistrat dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor, în care cercetările sunt desfăşurate de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, împreună cu poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş. După administrarea probatoriului, bărbatul de 38 de ani, din Piteşti, a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă", precizează Parchetul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.