Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat prins în flagrant cu 10 kilograme de cannabis, ascuns într-un colet, printre alimente şi pachete cu cafea

bbc.co.uk
droguri canabis cocaina

Un bărbat a fost prins în flagrant de către anchetatorii din Buzău cu zece kilograme de cannabis. Drogurile erau ascunse într-un colet, printre alimente şi pachete de cafea, şi trimise din Spania, printr-o firmă de curierat, potrivit news.ro.

Potrivit IPJ Buzău, bărbatul de 29 de ani, din municipiul Brăila, intrase în legătură cu o persoană din Spania cu care convenise să-i trimită peste 10 kg de droguri.

Cei doi au stabilit ca drogurile să fie ascunse într-un colet, printre diverse bunuri alimentare inclusiv pachete de cafea, şi să fie trimise la punctul de lucru al unei firme de transport internaţional din municipiul Buzău.

Citește și: O NOTĂ SECRETĂ l-ar plasa pe șeful DALI din MAI într-o presupusă DELAPIDARE a unui hotel din vestul țării...

Joi, brăileanul a venit la Buzău pentru a ridica pachetul, însă a fost interceptat de poliţiştii şi procurorii DIICOT din Buzău.

"În urma controlului, poliţiştii au descoperit, disimulate printre diverse bunuri, pachete cu materie vegetală, cannabis, în greutate de 10,2 kg. Din cercetări a reieşit că pachetul ar fi fost expediat pe ruta Spania-România şi livrat la punctul de lucru al unei firme de transport internaţional din municipiul Buzău, de unde urma să fie ridicat de către bărbat. De asemenea, a fost controlat autoturismul persoanei în cauză, fiind descoperite mai multe resturi de materie vegetală susceptibilă a avea efect psihoactiv", transmite, vineri, IPJ Buzău.

Ulterior, poliţiştii au organizat 3 percheziţii în locaţii din Brăila la adrese frecventate de traficantul de 29 de ani.

Bărbatul a fost adus la DIICOT Buzău pentru audieri.

Ulterior a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de introducerea în ţară de droguri de risc, trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc. Inculpatul urmează să fie prezentat Tribunalului Buzău cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.