Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat rănit într-un accident rutier în localitatea Câţcău, preluat de elicopterul SMURD

Botosaneanul.ro
SMURD

Un bărbat a fost rănit grav într-un accident rutier care a avut loc, miercuri, în localitatea Câţcău, el fiind preluat de un elicopter SMURD şi transportat la spital, se arată într-o informare a ISU Cluj, potrivit Agerpres.

"Pompierii din cadrul Detaşamentului Dej intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut pe raza localităţii Câţcău. La faţa locului s-au alocat două autospeciale cu modul de descarcerare şi un echipaj SAJ. Pompierii acţionează pentru descarcerarea unei persoane care prezintă multiple traumatisme şi este în stare de inconştienţă. La locul accidentului se deplasează şi un elicopter SMURD", a anunţat ISU Cluj.

Victima a fost extrasă din autoturism de către pompieri, iar la faţa locului a aterizat şi elicopterul SMURD.

"Mai exact, este vorba despre un bărbat de aproximativ 50 de ani, care primeşte îngrijiri medicale. Potrivit ultimelor informaţii primite din teren, este inconştient. Victima va fi transportată la spital cu elicopterul. Bărbatul a fost intubat", se mai arată în informarea ISU Cluj.

Potrivit IPJ Cluj, bărbatul din Dej a intrat cu maşina într-un cap de pod.

"Din primele cercetări efectuate la faţa locului rezultă că un conducător auto de 49 de ani, care circula din direcţia Dej spre Baia Mare, ar fi părăsit partea carosabilă, autovehiculul intrând frontal în coliziune cu capul de pod. Bărbatul a fost preluat de echipajul SMURD. Starea de sănătate a acestuia nu a permis testarea cu aparatul etilotest. Se află singur în autoturism. Traficul a fost reluat", se arată în informarea IPJ Cluj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.