Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat reţinut de poliţişti după ce a ameninţat un activist de mediu

catuse politie

Un bărbat din localitatea Vicovu de Sus a fost reţinut şi introdus în arestul IPJ Suceava după ce a ameninţat un activist de mediu, potrivit Agerpres.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu, poliţiştii au reţinut, joi noaptea, un tânăr în vârstă de 28 de ani care a adus ameninţări activistului de mediu sucevean Daniel Bodnar.

Ionuţ Epureanu a precizat că, joi după-amiaza, Daniel Bodnar a distribuit în spaţiul public imagini video ce surprindeau un bărbat proferând injurii, expresii triviale şi ameninţări la adresa lui.

Citește și: Cum s-a SCUZAT `ȘEFU`` și `BOSSU``Claudiu Manda în fața anchetatorilor DNA

Poliţiştii s-au autosesizat şi s-au dispus măsuri operative urgente de documentare a activităţii infracţionale, dar şi de asigurare a cadrului procedural.

Printr-un ofiţer din cadrul IPJ Suceava şi, ulterior, prin poliţiştii oraşului Vicovu de Sus a fost contactat activistul de mediu, care se afla în municipiul Cluj-Napoca, şi a fost îndrumat şi consiliat să depună o sesizare online pe adresa oficială de email a IPJ Suceava ce a fost direcţionată imediat către Poliţia Oraşului Vicovu de Sus, după care s-au demarat cercetări demersuri procedurale.

În urma audierilor şi a materialului probator administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, la mai puţin de 5 ore de la postarea în spaţiul online a imaginilor incriminatorii, autorul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru ameninţare.

Bărbatul a fost transferat la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Suceava.

"Poliţiştii suceveni reamintesc că vor acţiona în mod ferm pentru respectarea legii şi solicitată cooperarea şi sprijinul pentru asigurarea cadrului procedural, astfel încât, împreună, să sprijinim procesul de justiţie şi să dispunem măsurile procesuale adecvate", a transmis Ionuţ Epureanu, mulţumind activistului de mediu pentru modul de colaborare în această speţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.