Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat reţinut după ce a condus în stare de ebrietate şi fără permis un tractor neînmatriculat, în Vaslui

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Bărbat reţinut după ce a condus în stare de ebrietate şi fără permis un tractor neînmatriculat, în Vaslui

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost reţinut de poliţişti după ce a condus în stare avansată de ebrietate şi fără a deţine permis un tractor neînmatriculat.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, incidentul a avut loc pe un drum sătesc din localitatea Hălăreşti, potrivit Agerpres.

"Conducătorul tractorului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1.05 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la Spitalul Municipal de Urgenţă Bârlad, unde i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. Procedând la efectuarea de verificări, poliţiştii au constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În baza probatoriului administrat, poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Iana l-au reţinut pe bărbat, pe o perioadă de 24 ore. Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru dispunerea unei măsuri preventive", precizează un comunicat de presă transmis, marţi, de IPJ Vaslui.

Poliţiştii continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale a bărbatului, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.