Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat reţinut după ce a falsificat mai multe buletine de analize COVID - Actele medicale au fost folosite pentru deplasarea mai multor persoane în Anglia

https://www.digi24.ro/
documente false covid

Un bărbat de 42 de ani a fost reţinut de poliţiştii ieşeni, fiind acuzat că a falsificat mai multe buletine de analize COVID, pe care le-ar fi pus la dispoziţia unor persoane care s-au deplasat în Marea Britanie, potriivit news.ro.

Poliţiştii ieşeni au făcut două percheziţii domiciliare în oraşul Târgu Frumos, într-un dosar penal întocmit pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals şi zădărnicirea combaterii bolilor.

Citește și: DOSARUL `DALI` format la sesizarea CORPULUI DE CONTROL INTERN al MAI - Inclusiv Curtea de Conturi...

Anchetatorii susţin că în luna iunie, doi bărbaţi ar fi falsificat mai multe buletine de analize COVID-19 şi le-ar fi pus la dispoziţia unor persoane care s-ar fi deplasat în Marea Britanie, în scopul de a fi folosite la controalele de frontieră.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate mai multe medii de stocare, iar cei doi bărbaţi bănuiţi de comiterea faptei au fost duşi la audieri.

Ulterior, un bărbat de 42 de ani a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată.

El urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi cu propunerea de arestare preventivă. Cercetările în acest caz continuă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.