Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat reţinut după ce a incendiat un autoturism, focul extinzându-se la alte două maşini

catuse politie

Un bărbat de 47 de ani, suspectat că a incendiat un autoturism parcat pe o stradă din municipiul Curtea de Argeş, focul extinzându-se la alte două maşini, a fost reţinut pentru 24 de ore, potrivit Agerpres.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş a anunţat, vineri, că suspectul, domiciliat în comuna Albeştii de Argeş, este cercetat pentru distrugere prin incendiere. Ancheta se derulează sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş.

"Din verificările efectuate, s-a stabilit că, în seara zilei de 2 martie a.c., bărbatul ar fi incendiat un autoturism parcat pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Curtea de Argeş, focul extinzându-se la alte două autoturisme, parcate în apropiere. În ziua de 3 martie a.c., în urma administrării probatoriului, cel în cauză a fost reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore", se precizează într-un comunicat al IPJ Argeş.

Conform aceleiaşi surse, în cursul zilei de vineri bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.