Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat reţinut pentru 75 de fapte de înşelăciune

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un bărbat de 23 de ani, care a fost depistat într-o staţiune de pe litoral, a fost reţinut de procurori după ce mai multe persoane au reclamat că i-au achitat sume între 200 şi 1.900 de lei ce reprezentau contravaloarea unor sejururi în staţiuni sau pentru participarea la anumite evenimente, dar care s-au dovedit a fi oferte false. "La data de 28 februarie, la Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 15 Poliţie, un bărbat a reclamat faptul că a fost înşelat de o persoană necunoscută cu suma de 1.000 de lei, prin intermediul unui site de anunţuri, cu privire la închirierea unei vile într-o staţiune montană unde dorea să-şi petreacă sărbătorile de iarnă", informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis miercuri Agerpres.

În baza acestei sesizări şi în corelare cu modul în care partea vătămată a fost înşelată au fost identificate alte 22 de asemenea situaţii, în care persoanele au achitat sume între 200 şi 1.900 de lei, contravaloarea unor sejururi în staţiuni sau pentru participarea la anumite evenimente, dar care s-au dovedit a fi false oferte. "Sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 au fost extinse cercetările şi din datele operative au rezultat nu mai puţin de alte 52 de fapte similare, prejudiciul total fiind de peste 50.000 lei", se arată în comunicat.

Cercetările efectuate de poliţişti au condus spre un bărbat de 23 de ani, care a fost depistat într-o staţiune de pe litoral. Cel în cauză a fost audiat, în prezent fiind cercetat în stare de reţinere sub aspectul săvârşirii mai multor fapte de înşelăciune, urmând a fi prezentat magistraţilor. Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Inspectoratului General al Poliţiei Române - Direcţia Operaţiuni Speciale, precum şi din partea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.