Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat reținut pentru șantaj: o amenința pe o tânără că publică poze indecente cu ea; polțiștii l-au prins în flagrant

politia romana

Un bărbat de 23 de ani din judeţul Iaşi, acuzat că a şantajat o tânără pe care a ameninţat-o cu publicarea unor fotografii indecente, a fost reţinut de poliţiştii vasluieni, informează Agerpres.

Citește și:  Bistrița-Năsăud: a fost înregistrat al 52-lea deces din cauza Coronavirus; este vorba despre un bărbat de 85 de ani

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, bărbatul i-ar fi cerut tinerei să întreţină raporturi sexuale cu el pentru a nu publica în mediul online respectivele fotografii.

"Poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul, aflat în posesia unor imagini ale unei tinere de 20 de ani, din judeţul Vaslui, fotografiată în ipostaze indecente, a ameninţat-o pe acesta cu publicarea respectivelor imagini pe un cont de socializare. Mai mult, pentru a renunţa la publicarea acestora, bărbatul ar fi pretins de la tânără întreţinerea de raporturi sexuale. Pe data de 6 iulie, bărbatul a fost prins în flagrant de poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Vaslui, în timp ce s-a deplasat la punctul de întâlnire stabilit anterior cu victima, iar aceasta a urcat în autoturismul său", precizează sursa citată.

Bărbatul urmează să fie prezentat la Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.