Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat sub control judiciar, reţinut după ce şi-a agresat soţia şi a distrus bunuri în casă

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Un bărbat din municipiul Galaţi, aflat sub control judiciar, a fost reţinut de poliţişti, după ce şi-a agresat soţia şi a distrus bunuri din casă, deşi avea interdicţia de a se apropia de victimă, informează, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, o femeie în vârstă de 36 de ani, din Galaţi, a apelat numărul unic de urgenţă 112 şi a sesizat faptul că a fost agresată fizic de către soţ, acesta distrugând şi bunuri din casă, pe fondul consumului de alcool şi a unor certuri în familie.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Secţiei 4 poliţie, care a constatat că cele sesizate se confirmă, fapt pentru care s-a procedat la întocmirea formularului de evaluare a riscului, ocazie cu care a fost emis un ordin de protecţie provizoriu pentru o perioadă de cinci zile.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că între cei doi soţi au mai avut loc evenimente similare, pe numele bărbatului fiind dispusă deja măsura controlului judiciar şi interdicţia de a se apropia de victimă, fapt pentru care a fost informat Biroul Supravegheri Judiciare din cadrul IPJ Galaţi şi unitatea de parchet competentă.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru violenţă în familie şi distrugere, bărbatul fiind reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi de luare a unei măsuri preventive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.