Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat ucis de rechini în Egipt, la o plajă vizitată des de turiști

theguardian.com
rechin

Un cetățean rus a murit joi după ce a fost atacat de rechini în Marea Roșie, în largul coastei Hurghada din Egipt, informează consulul general al Federației Ruse la Hurghada, Viktor Voropaev, relatează TASS.

"Rusul a murit în urma unui atac al rechinilor", a declarat consulul general, adăugând că "acest lucru a fost deja confirmat de autoritățile competente egiptene". Potrivit lui Voropaev, "în jurul orei locale 15:00 în zona plajei orașului Dream Beach (situat aproximativ în partea centrală a Hurghada a existat un atac de rechin, care a dus la uciderea rusului Popov V. Y., născut în 1999”. Diplomatul rus a menționat că decedatul nu era turist, ci locuia permanent în Egipt. El a subliniat, de asemenea, că Dream Beach este o proprietate municipală și nu aparține niciunui hotel anume, care găzduiește de obicei turiști.

În legătură cu incidentul, a adăugat Voropaev, Consulatul General al Rusiei este în contact permanent cu poliția și Serviciul național de securitate al provinciei Mării Roșii.

Canalul Telegram al misiunii diplomatice a făcut apel la cetățenii ruși să "rămână vigilenți atunci când se află în apă, să respecte cu strictețe interdicțiile de scăldat și scufundare impuse de autoritățile egiptene, să urmeze cu strictețe semnalele date de personalul hotelului și al gărzii de coastă pentru a ieși la mal".

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.