Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbatul care a luat ostatică o femeie la postul public de radio-televiziune din Olanda suferea de probleme psihice

Operation World
Olanda

Bărbatul care a luat ostatică o femeie în clădirea postului public de radio-televiziune din Olanda a cerut timpi de emisie şi suferea de probleme psihice, a anunţat vineri Ministerul Public olandez, informează agenţia de presă AFP. 'El dorea să folosească timpi de antenă pentru a transmite mesaje în legătură cu halucinaţiile sale', a explicat Ministerul Public într-un comunicat, conform Agerpres.

Joi, în jurul orei locale 08:00 (06:00 GMT), un bărbat a ameninţat cu un cuţit o colaboratoare a postului public de radio şi televiziune NPO, în parcarea din faţa clădirii situate în Hilversum, în centrul Olandei. 'El a împins-o să intre în clădire' înainte de a o lua ostatică, a anunţat Parchetul. Poliţia a încercuit clădirea, interzicând tuturor persoanelor să intre. Apoi, un negociator s-a deplasat la faţa locului, a precizat purtătoarea de cuvânt a poliţiei Helen de Heer.

Individul, în vârstă de 33 de ani şi având domiciliul la Haga, a fost în cele din urmă arestat după circa o oră şi jumătate, în jurul orei 09:30 GMT, şi dus la comisariat pentru interogatoriu. Femeia nu a fost rănită şi a declarat că nu-l cunoştea. Bărbatul a acţionat singur şi a fost adus vineri în faţa comisarului-judecător. El este ţinut în continuare în arest. Ancheta continuă, 'în special asupra personalităţii suspectului', a adăugat ministerul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.