Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbatul care a oprit în Pasul Prislop și a împușcat un câine s-a ales cu dosar penal

Facebook
caine

Polițiștii și procurorii au deschis dosar penal după ce un bărbat de 69 de ani a împușcat un câine în Pasul Prislop, faptele cercetate fiind uz de armă letală fără drept și uciderea animalelor cu intenție, informează IGPR.

„Urmare a verificărilor efectuate de politiștii maramureșeni, cu privire la bărbatul de 69 de ani, care, în cursul acestei zile, ar fi împușcat un câine în Pasul Prislop, vă informăm că, din cercetarea preliminară au rezultat suspiciuni rezonabile, referitoare la comiterea infracțiunilor de uz de armă letală sau interzisă, fără drept, (...) și uciderea animalelor, cu intenție, fără drept”, informează Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR).

Cercetările continuă în această cauză, în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus, mai arată sursa citată.

Reprezentanții Asociației Anima Pro Terra au postat, sâmbătă, pe pagina de Facebook, că doi voluntari și copilul lor au fost martori când un câine a fost împușcat la 5 kilometri de Borșa.

Vezi si: Traian Băsescu răstoarnă calculele de la Cotroceni: 'Momentul de maximă eficiență al PSD sunt localele, cum să te gândești să cuplezi cu legislativele?' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.