Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Câine împușcat în fața unui copil de 6 ani: incidentul a fost surprins de martori / Marcel Vela intră pe fir

Facebook
caine

Doi voluntari ai unei asociații din Maramureș povestesc cum au fost martorii unei scene îngrozitoare, la cinci kilometri de Borșa, când un câine a fost împușcat mortal de o persoană aflată într-o mașină de culoare roșie. Voluntarii au sunat imediat la 112, însă cadavrul a fost urcat în maşină şi agresorul a plecat.

Reprezentanții Asociației Anima Pro Terra au postat, sâmbătă, pe pagina de Facebook, că doi voluntari și copilul lor au fost martori când un câine a fost împușcat la 5 kilometri de Borșa.

„Doi voluntari ai asociației noastre au fost martorii unor scene îngrozitoare alături de fiul lor de doar 6 ani, care este încă in stare de șoc. Se aflau la aproximativ 5 km de Borsa (Maramureș) și într-o curbă au văzut un (autoturism – n.r.) roșu oprit care a împușcat mortal o cățelușă pe șosea (pe un drum public, nu în pădure!!!!). Voluntarii noștri au sunat imediat la 112, însă făptașul a luat cadavrul și a plecat!”, scriu reprezentanții Asociației.

Pe pagina de Facebook a asociației au fost postate și imagini cu animalul, dar și cu mașina, pentru ca cei care cunosc informații despre cei care au tras cu arma în câine să poată fi trași la răspundere. ”Vă rog daţi share să nu se muşamalizeze cazul şi cel vinovat sa fie pedepsit!!!”, au mai scris voluntarii.

Aceştia publică fotografii cu maşina despre care susţin că ar fi fost implicată în incident.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a scris pe contul de Facebook al unei persoane care a distribuit imaginile: „Multumim pentru atitudine si postare! Am dispus IGPR depistarea urgenta a persoanei si cercetarea faptei”.

Vezi si: ALERTĂ - Lovitură cruntă pentru România: Comisia Europeană a suspendat finanțarea celui mai important proiect de infrastructură (fost ministru) .

content-image

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.