Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbatul care a provocat accidentul mortal de la Şopârliţa a fost reţinut

lapresse.tn
accident

Bărbatul în vârstă de 50 de ani care, aflat la volanul unui autoturism fără a avea permis şi băut, a provocat luni dimineaţa un accident rutier mortal la Şopârliţa, la trecerea la nivel cu calea ferată, a fost reţinut de poliţişti, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu, potrivit Agerpres.

"Bărbatul implicat în evenimentul rutier produs pe Drumul Judeţean 644 a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei oraşului Balş, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă", a anunţat Alexandra Dicu.

O persoană a murit şi alta a fost rănită în urma unui accident rutier produs luni dimineaţa în localitatea Şopârliţa, pe DJ 644, la trecerea la nivel cu calea ferată, unde un bărbat fără permis de conducere auto şi aflat sub influenţa alcoolului a intrat cu autoturismul, cu viteză, în coloana de autovehicule care aşteptau să treacă un tren.

"Un bărbat, de 50 de ani, din comuna Şopârliţa, care nu deţine permis de conducere, în timp ce ar fi condus un autoturism, nu a redus viteza şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară oprită în coloana la trecerea la nivel cu calea ferată. În urma impactului, autoutilitara a fost proiectată în autovehiculul din faţa sa, ocazie cu care a acroşat două persoane aflate în afara autovehiculelor, respectiv doi bărbaţi, de 26 şi de 35 de ani, ambii din comuna Baldovineşti. Bărbatul de 26 de ani a decedat. După producerea evenimentului, conducătorul auto a fugit, dar a fost prins de cetăţenii prezenţi în zonă", a adăugat Alexandra Dicu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.